T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİİRT / ERUH - Eruh Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2023

Nis

okulumuz öğrencilerine sınav kaygısı ile baş etme ve motivasyonu artırmaya yönelik seminerimizi Eruh Halk Eğitim Müdürülüğü Konferans salonunda verdik. öğrencilerimizin yanı sıra velilerimizinde katılımıyla gerçekleşen seminer öğrencileri üzüerinde güzel bir iz bıraktı. seminer içiin öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

5 mart 2024 tarihinde il merkezinde yapılan toplantıda yapılan çalışmalarının devamın sağlanması, nisan ara tatilinde okulların ara kamp yapması, sınav soru rehberliği aktivitesinin devamına kara verildi.

Mrt

Öğrencilerimizin Örgün eğitimden yararlanmaları ve Yaygın Eğitimin önüne geçmek için veli ve öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yapıldı.

Mrt

MSÜ için öğrencilerimiz İlçemizde bulunan Eruh Çok Programlı Lisesi rehber öğretmenine yönlendirme çalışmaları yapıldı

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenin olmayışını sorun etmeyen sınıf rehber öğretmenlerimiz, öğrencilerine etkili ders çalışma yöntemlerini aktarmakta ve motivasyonu yükseltecek çalışmalar sergilemektedir.

Mrt

okulumuzda haftalık gerçekleşen kariyer planlamasında her hafta bir meslek gurubundan bir misafirimiz olmaktadır. gelen yetkili arkadaş içinde bulunduğu kurumu anlatmakta ve mesleği ile ilgili bilgiler vermekte. ayrıca Eruh Belediyesinden aldığımız sözle mayıs ayında Van Üniversitesine bir gezi planlanmaktadır.

Mrt

Okulumuzdaki öğrenlere uyguladığımız haftalık deneme sonuçlarının velilerle paylaşılması için sene başında alınan SMS programı aracılığı ile gönderilmesi öğretmenler kurul kararı ile karara bağlandı. bu şekilde her denemenin sonucu veliye gönderilmekte, öğrencinin eksik kaldığı, yetersiz olduğu konular belirtilmektedir.

Ekm

Haz

YAZ KAMPI

May

Hedef 2022 Proje koordinatörleri bilgi ve tecrübelerini paylaşma toplantısı İl Mem DÖGM Şube Müdürü başkanlığında  toplantı salonunda toplandı. Toplantıya merkez ve ilçelerden koordinatör okullardan sorumlu idareci ve öğretmenler katıldı. 

Mrt

Nisan 2. Ara Tatil 17-20 Nisan 2023 "Soru Çözüm Kampı veya Motivasyon Kampı" programları belirlendi öğretmen, öğrenci ve velilere duyuruldu.

Mrt

Herkes hayal ettikçe bu dünyada varlığını sürdürmeye devam eder. Buraya kadar herhangi bir problem yok. Peki hayallerimizin gerçekleşmesi için neler yapmamız gerekiyor? Öncelikle gerçekçi ve sürdürülebilir hedeflerimizi belirledikten sonra kişisel alışkanlıklarımızı da göz önünde bulundurarak irade sahibi bir birey olmaya dikkat etmeliyiz. Akademik başarının en büyük mimarı şüphesiz niyet edip gerçekleşmesini istediğimiz unsurlara yönelmektir..

Mrt

Mrt

Mrt