SİİRT / ERUH - Eruh Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Eylem/Konu:  Protokol kuralları (Karşılama-tanışma-ağırlama-uğurlama adabı, kılık-kıyafet adabı, üst ve ast ile ilişkiler, sosyal medya ve bilişim adabı, yeme-içme adabı, toplantı ziyaret ve görüşme adabı, telefonla iletişim süreci, veli ile ilişkiler vb.) Resmi yazışma kuralları  ele alınacaktır.

Kas

Okullarda gıda güvenilirliği nasıl olmalıdır? Gıda kayıpları nelerdir? İsraf nedir ve nasıl olur?

Ekm

Okul öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle "Covid-19 Sürecinde Eğitim Öğretimi Etkileyen Güncel Sorunlar" başlığını değerlendirmek için görüşmeler yapıldı. Görüşmeler neticesinde süreçte yaşanan sorunlar tespit edildi .

Ekm

Okulun uygun alanlarında, özellikle okul koridorlarında hat sanatı kullanılarak  değerler eğitimini destekleyen tarihi dokularla duvar yazıları ve ayetler yazıldı.

Ekm

Meslek tanıtımı etkinliğimizde bu hafta okulumuzda ilçemiz Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan veteriner hekim Ahmet ALTAN Bey'i ağırladık.

Ekm

Okulumuzda tüm sınıf düzeyindeki öğrencilerimiz için deneme sınavı yaptık.

Ekm

Geçtiğimiz haftaki meslek tanıtımı etkinliğimizden kareler....

Ekm

Geleneksel kitap okuma programımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.

Ekm

Ekim ayının ilk haftasına tekabül eden 'Camiler ve Din Görevlileri' haftasını bugün okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte ilçemiz Çarşı Camiinde ilçe müftümüz sayın Rıdvan Yıldız hocamızın katılımları ile gerçekleştirdik.

Ekm

tüm sınıf düzeyinde deneme sınavı yapıyoruz.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımı programı düzenledik.

Eyl

12. Sınf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı maratonu başladı.

Eyl

Yeni eğitim ve öğretim yılımız başladı. tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Sorumluluk sınav takvimimiz